Sutjeska bez prava na grešku dočekuje Budućnost Voli

Sutjeska bez prava na grešku večeras od 19 sati u Nikšiću igra četvrtu utakmicu finala plej-ofa protiv Budućnosti
0 komentar(a)
Budućnost - Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Budućnost - Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 21.05.2015. 08:05h

Pobjedom u prošlom meču u „Morači” (92:68), košarkaši Budućnost Volija došli su na korak od nove, devete titule prvaka Crne Gore. Prvu priliku da odbrane tron, Podgoričani će imati večeras, kada je u Nikšiću na programu četvrti duel finalne serije. Poraz od prije sedam-osam dana u istoj dvorani dobra je opomena za Suada Šehovića i saigrače.

"Poučeni iskustvom iz prethodne utakmice u Nikšiću, moramo dobro da se pripremimo i odigramo maksimalno angažovano. Sutjeska je tim koji je sklopljen tako da bude konkurentan ove sezone i u svim mečevima nam je bila dostojan rival. Sada igraju pred svojim navijačima, sigurno da će imati još veći motiv da naprave još jedno iznenađenje i opet nas savladaju. Nadam se da ćemo biti na svom nivou, da ćemo odigrati onako kako se od nas očekuje, da ćemo ostvariti pobjedu i da ćemo osvojiti novu titulu", objasnio je trener Budućnost Volija Igor Jovović.

Igrači Sutjeske su podbacili u prošlom duelu. Sada žele da se iskupe pred svojim navijačima i izbore majstoricu.

"Optimisti smo svakako, ako smo mogli da ih dobijemo jednom, možemo i drugi put. Budućnost je apsolutni favorit, ali nadu nam niko ne može uskratiti. Da ne razmišljamo na taj način, onda i ne treba da igramo ovaj meč. Imamo kadrovskih problema, Aleksa Ilić nije igrao u prošlom meču, a Rajko Kljajević i Nemanja Vranješ su doživjeli povrede, ali vjerujem da će biti u timu. Daćemo sve od sebe da slavimo, da produžimo seriju, a uz sebe ćemo imati, siguran sam, veću podršku navijača nego ikada ove sezone. U prošlom meču nismo bili na svom nivou, očekujem da ćemo sada biti pravi", optimista je Dušan Dubljević, strateg Nikšićana.

Meč u dvorani SC „Nikšić” igra se od 19 sati, a pravdu će dijeliti Igor Dragojević, Radoš Savović (Podgorica) i Radomir Vojinović (Nikšić).

Bonus video: