Beograd zainteresovan za fajnl-for Evrolige 2017.

"Beograd je ponosan zato što je u krugu gradova kanidata za organizaciju fajnl-fora 2017. godine. Javnost je upoznata da je Beograd kandidaturu za domaćina ovog prestižnog turnira zvanično podnio prošle godine kada je prvi čovjek Evrolige Đorđi Bartomeu posjetio naš grad", naveo je Vesić
1 komentar(a)
Beogradska arena, Foto: Novosti.rs
Beogradska arena, Foto: Novosti.rs
Ažurirano: 18.05.2015. 16:47h

Gradski menadžer Beograda Goran Vesić izrazio je zadovoljstvo zbog najava da je Beograd u uskom krugu kandidata za organizaciju završnog turnira Evrolige u košarci za 2017. godinu i dodao da će narednih nedjelja biti upućeno pismo rukovodstvu Evrolige u kojem će se potvrditi zainteresovanost za domaćinstvo.

"Beograd je ponosan zato što je u krugu gradova kanidata za organizaciju fajnl-fora 2017. godine. Javnost je upoznata da je Beograd kandidaturu za domaćina ovog prestižnog turnira zvanično podnio prošle godine kada je prvi čovjek Evrolige Đorđi Bartomeu posjetio naš grad", naveo je Vesić u pisanoj izjavi.

"Već tokom ove godine biće završena takozvana mala Arena koja bitno poboljšava uslove rada u samoj Areni. Pored toga, napredak koji ostvaruje naš nacionalni prevoznik Er Srbija i otvaranje novih linija čine Beograd konkurentnijim, jer će posjetiocima ovog turnira biti mnogo lakše da doputuju u naš grad. Beograd će u naredne dvije godine imati još razvijenije hotelske kapacitete, što je takođe od značaja prilikom donošenja odluke", dodao je Vesić.

Srbiju će naredne sezone u Evroligi predstavljati Crvena zvezda.

Bonus video: