Bemaks novi sponzor košarkašica Budućnosti

467 pregleda 4 komentar(a)
Zoran Vujičić i Maša Vukotić, Foto: Savo Prelević
Zoran Vujičić i Maša Vukotić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.05.2015. 14:36h

Podgorička kompanija Bemaks novi je generalni sponzor ženskog košarkaškog kluba Budućnost, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Navodi se da će naziv kompanije biti dodato uz ime kluba, koji će se od danas zvati Budućnost Bemaks.

Ugovor su potpisali direktor crnogorskog prvaka Zoran Vujičić i Direktor za korporativne komunikacije Maša Vukotić.

Saopšteno je da je ugovor potpisan na godinu, a da njegova vrijednost poslovna tajna, odnosno da će finansijska sredstva zadovoljiti potrebe kluba.

Vujičić je kazao da je kompanija Bemaks prepoznala rezultate Budućnosti i doprinos koji taj klub daje u razvoju ženske košarke u Podgorici i Crnoj Gori.

"Bemaks godinama u nazad finansijski pomaže razne sportske manifestacije i organizacije potvrđuje da se radi o društveno odgovornoj komaniji. Uvjeren sam da će Budućnost Bemaks u narednom periodu nastaviti sa uspješnim rezultatima i promovisanjem ženske košarke u Podgorici i Crnoj Gori", kazao je Vujičić.

On se zahvalio dosadašnjem sponzoru, kompaniji Volkano, na dvogodišnjoj saradanji tokom koje su, kako je kazao, ostvareni najbolji rezultati u istoriji kluba.

Vukotić je kazala da Bemaks je posvećena pomaganju i davanju doprinosa razvoju sporta i sportskih kolektiva u Crnoj Gori.

"Potpisivanje ugovora je samo korak više u saradnji sa ŽKK Budućnost, jer smo i ranije učestvovali sa određenim sredstvima koja su omogućila da klub normalno funkcioniše i ostvari dobre rezultate", rekla je Vukotić.

Kapiten Ivana Mugoša kazala je da je za podgorički klub čast i privilegija što će uz sebe imati tako ozbiljnu kompaniju.

"Ambicije kluba u narednoj sezoni biće da makar ponovimo ili ostvarimo bolje rezultate nego prethodnih godina", kazala je Mugoša.

Saopšteno je da rukovodstvo kluba pregovara sa mlađim košarkašicama iz crnogorske reprezentacije i da se već naredne sedmice očekuju potpisi.

Navodi se da su to članice Vojvodine Jelena Vučetić i Jovana Pašić i Kristina Raković iz Šumadije.

Očekuje se da u ponedjeljak ugovor produži Ivana Popović, kao i da se nadaju da će isto uraditi i Irena Matović.

Bonus video: