Sutjeska želi da popravi utisak

4 komentar(a)
Budućnost - Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Budućnost - Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.05.2015. 10:42h

Da je Budućnost Voli ubjedljivo najbolja na domaćoj sceni, jasno je i slabijim poznavaocima košarke.

Nakon pobjede od 36 razlike u prvom meču (98:62), teško je i pomisliti da Podgoričani neće finalnu seriju plej-ofa završiti u tri meča.

Sa druge strane, Sutjeska večeras na svom parketu ima vjerovatno posljednju priliku da namuči favorizovanog rivala i popravi utisak iz prvog duela...

"Evidentno je da smo u prvom meču bili ispod svojih mogućnosti, iako se Budućnosti ne prijeti, jer je mnogo kvalitetnija. Ali, svakako da su nas dva vezana meča sa Teodom iscrpila. Sigurno da bi za sve, a posebno za publiku bilo bolje da smo sačekali dva-tri dana, kako bismo bili na većem nivou, jer bi vidjeli bolju predstavu. Pokušali smo koliko je to moguće da se oporavimo za jedan dan kako bismo djelovali bolje", kazao je Dušan Dubljević, trener Sutjeske.

Večerašnji duel biće četvrti ove sezone, a Budućnost je dobila i oba u Erste Superligi (91:81, 94:83).

"Sutjeska je jako kvalitetan tim, imaju dobru sezonu iza sebe i bićemo spremni za novi duel. Potrebno je da prije svega budemo maksimalno ozbiljni, jer želja nam je da odigramo kao u prvom meču, kada smo zasluženo slavili, jer smo prilično rano napravili razliku i bez problema stigli do pobjede", kazao je trener Podgoričana Igor Jovović.

Utakmica u Sportskom centru „Nikšić” počinje u 19 časova.

Bonus video: