"Vučice" sjutra u Beogradu protiv Crvene zvezde

0 komentar(a)
Nikolina Babić, Foto: Filip Roganović
Nikolina Babić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 23.10.2018. 13:34h

Pred košarkašicama Budućnost Bemaxa je sjutrašnji duel u Beogradu sa Crvenom zvezdom, u utakmici 4. kola regionalne WABA lige.

Aktuelni šampion regionalne lige do sada ima pobjedu pred svojim navijačima protiv ekipe Banovića (74:46), i poraz u gostima od bugarske ekipe Beroe (80:78).

Crvena zvezda je u jedinom do sada odigranom meču bila ubjedljiva kod kuće protiv Beroe 90:74.

"Očekuje nas jako težak meč. Zvezda ove sezone ima velike ambicije, ima dobru ekipu i svjesne smo težine zadatka. Ali, nakon poraza u Bugarskoj radno smo iskoristile pauzu, jer smo u prethodnom kolu bile slobodne, pa spremne dočekujemo derbi", kazala je Nikolina Babić, bek “plavih”.

Crvena zvezda je od prije dvije sedmice jača za Kristinu Topuzović, koja je prethodne dvije sezone nastupala za Budućnost Bemax.

"Znamo da se Zvezda dodatno pojačala, što dovoljno govori koliko težak posao nas čeka. Međutim, fokusirani smo na sebe, na svoju igru. Želimo da greške koje smo pravile u Bugarskoj sada ispravimo, da pokažemo znatno bolje izdanje, a vjerujem da im se možemo suprostaviti. Naš adut biće agresivna odbrana i vjerujem da možemo do povoljnog ishoda", istakla je Anđela Bigović, krilni centar “plavih”.

Meč u Železniku počeće u 18 sati.

Bonus video: