Kosta Ilijev u posjeti KS Crne Gore

Oabvio je razgovor sa predstavnicima četiri crnogorska kluba - Budućnosti (Dragan Bokan), Mornara (Đorđije Pavićević), Teoda (Risto Lučić) i Sutjeske (Miodrag Lješković).
0 komentar(a)
Kosta Ilijev, Foto: Www.youtube.com
Kosta Ilijev, Foto: Www.youtube.com
Ažurirano: 05.05.2015. 18:33h

Kosta Ilijev, glavni menadžer za razvoj košarke i nacionalnih saveza Svjetske košarkaške federacije (FIBA), boravio je u zvaničnoj posjeti Košarkaškom savezu Crne Gore.

Tim povodom u prostorijama saveza, organizovan je sastanak Ilijeva sa predstavnicima četiri crnogorska kluba - Budućnosti (Dragan Bokan), Mornara (Đorđije Pavićević), Teoda (Risto Lučić) i Sutjeske (Miodrag Lješković).

Na sastanku je razmatrana situacija oko budućnosti regionalnog takmičenja i postignuta je saglasnost da će FIBA, nacionalni savez i klubovi podržati novi model funkcionisanja regionalnog takmičenja, uz poštovanje kalendara, pravila i propozicija FIBA.

Zaključak sastanka je da je najkasnije do kraja juna potrebno definisati organizaciju takmičenja, kalendar klupskih i reprezentativnih takmičenja, kako bi se održao kvalitet košarke u regionu, a uz uvažavanje interesa nacionalnog saveza i klubova.

Bonus video: