Željko Obradović ljut na navijače Fenerbahčea

"Prije i tokom utakmice bilo je tužno gledati kako nam je hala prazna. Hvala svima koji su došli, ali mi je teško da razumijem ovakve stvari. A pričaju o 25 miliona navijača", rekao je Obradović poslije poraza od Anadolu Efesa
99 pregleda 6 komentar(a)
Željko Obradović, Foto: Euroleague.net
Željko Obradović, Foto: Euroleague.net
Ažurirano: 27.04.2015. 18:14h

Željko Obradović je poznat po tome da je bez dlake na jeziku, a sada su se na udaru jednog od najboljih trenera u Evropi našli navijači Fenerbahčea.

Fener je juče poražen od Anadolu Efesa u turskom prvenstvu, a Obradović je bio razočaran posjetom i atmosferom u porazu rezultatom 84:82.

"Biću direktan, kao i uvijek. Ovaj klub je prvi put u istoriji obezbijedio plasman na završni turnir Evrolige, onda smo igrali utakmicu od 19 časova protiv jedne od najboljih ekipa u turskom šampionatu. Nedjelja uveče, 19 časova, to je bila prilika za sve da dođu i prepoznaju ono što tim radi tokom cijele sezone u Evroligi. Ali, sada se osjećam veoma loše. Prije i tokom utakmice bilo je tužno gledati kako nam je hala prazna. Hvala svima koji su došli, ali mi je teško da razumijem ovakve stvari. A pričaju o 25 miliona navijača", rekao je Obradović.

Fenerbahče će u polufinalu fajnl-fora Evrolige igrati protiv Reala, koji je domaćin turnira.

Bonus video: