Ivanović: Žao mi je što san nije ispunjen (video)

"Ponosan sam što sam Podgoričanin”, objasnio je mladi košarkaš
0 komentar(a)
Nikola Ivanović, Foto: Savo Prelević
Nikola Ivanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.04.2015. 20:15h

Nikola Ivanović, plej Budućnost Volija, je skoro suznih očiju došao na konferenciju za štampu.

Razumljivo, nije bio previše raspoložen za priču, jer su on i saigrači propustili veliku šansu za plasman u finale.

"Iskrene čestitke ekipi Cedevite na zasluženoj pobjedi. Nije toliko bitna neka kompletna analiza utakmice. Samo želim da kažem hvala svima što je ovo izgledalo ovako. Čast mi je što sam dio ovoga i ponosan sam na sve ovo, čast mi je što sam Podgoričanin. Sigurno da nam je žao što nismo ušli u finale, žao mi je što san na kraju nije ispunjen”, objasnio je Ivanović.

Bek gostiju Marko Tomas je pokazao da je i pored čestih problema sa povredama i dalje jedan od najboljih šutera u ligi.

"Prije svega bih čestitao svojim saigračima i ekipi Budućnosti na fer i korektnoj borbi. Očigledno je da su domaćini bili pod velikim pritiskom. Pogotovo nakon što je serija od 2-0 došla na 2-2 i pred fanatičnom publikom i pravim košarkaškim ambijentom nisu igrali onako kako su željeli, iako su igrali jako borbeno. Ključ je bio zaustaviti Borisa Savovića, koji je u prve tri utakmice dao oko 75 poena i tu je Karlo Žganec napravio veliki posao”.

Na njegove riječi nadovezao se najefikasniji akter meča Miro Bilan.

"Čestitao bih svojim saigračima, vođstvu kluba i upravi na ovom uspjehu da smo se plasirali u Evroligu i izvukli 0-2 u seriji. Mislim da smo na kraju pokazali da smo bolji. Jeste da je bilo stvarno gusto, ali mislim da smo zasluženo prošli. Mogu da čestitam na ovoj sjajnoj atmosferi, potpuno sportskoj i košarkaškoj. Bio je stvarno užitak da se igra”.

Bonus video: