Jovović: Hvala publici, Podgorica ovo ne pamti

"Hvala publici, Podgorica ne pamti ovakvo navijanje. Navijači su bili naš 6. igrač i davali nam vjetar u leđa tokom cijelog meča"
10 komentar(a)
Budućnost Voli, Foto: Savo Prelević
Budućnost Voli, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.04.2015. 19:20h

Trener Budućnosti Igor Jovović zahvalio se navijačima nakon druge vezane pobjede nad Cedevitom u polufinalnoj seriji, ali i poručio da još ništa nije odlučeno pred dvomeč u Zagrebu predstojećeg vikenda.

"Hvala publici, Podgorica ne pamti ovakvo navijanje. Navijači su bili naš 6. igrač i davali nam vjetar u leđa tokom cijelog meča. Imali smo protiv sebe sjajnog protivnika kakva je Cedevita, ali je presudio karakter i hladna glava koju smo imali kada se rješavalo", dodao je trener Igor Jovović.

Podgoričani su slomili Cedevitu u posljednjoj četvrtini, kada su trojkama Rejnoldsa i Šehovića otišli na plus 10, a košem uz dodatno slobodno bacanje Savovića definitivno riješili meč.

"Ovo je samo 2:0. Idemo sada u Zagreb da pokažemo stabilnost, siguran sam da moji igrači neće poletjeti nakon 2:0, jer ništa nije gotovo. Pokušaćemo već u prvom narednom meču da odigramo najbolje što je moguće", kazao je Jovović.

Bonus video: