Ivanović pred meč u "Pioniru": Jasno je, moramo da savladamo Zvezdu

PAO je situaciju zakomplikovao porazom u prošlom kolu od Albe u Atini, koja se tako izjednačila sa "zelenima" sa skorom 7-6
0 komentar(a)
Duško Ivanović, Foto: Euroleague.net
Duško Ivanović, Foto: Euroleague.net
Ažurirano: 08.04.2015. 09:29h

Panatinaikos je na raskrsnici pred posljednje kolo TOP 16 faze Evrolige, jer mu samo sjutrašnja pobjeda u Beogradu protiv Crvene zvezde garantuje plasman u četvrtfinale.

PAO je situaciju zakomplikovao porazom u prošlom kolu od Albe u Atini, koja se tako izjednačila sa "zelenima" sa skorom 7-6.

Sastav crnogorskog trenera Duška Ivanovića, istina, ima bolji skor u međusobnim duelima i plasiraće se među osam najboljih ako dva tima budu imala isti broj pobjeda i poraza na kraju.

Alba kod kuće igra sa Makabijem...

"Očekuje nas težak meč protiv veoma dobrog tima. Zvezda ima odlične igrače poput Marjanovića, Vilijamsa i Dženkinsa, ali i dosta mladih talentovanih košarkaša. Situacija je jasna, moramo da pobijedimo ako želimo da prođemo u narednu fazu takmičenja", rekao je Ivanović za sajt Evrolige.

Zvezda, koju vodi naš Dejan Radonjić, izgubila je šanse za četvrtfinale (ima tri trijumfa u 13 utakmica), ali niko ne vjeruje da će joj u ovom meču nedostajati motiva, pogotovo zbog dobrih odnosa navijača sa Olimpijakosom, omraženim rivalom PAO-a.

Bonus video: