BASKET 3X3

"Dangerous" otišao u Vašington po pehar "Red Bull Reign-a"

Opasni" su u u maju ove godine osvojili turnir ''Red Bull Reign'' u basketu 3na3 u Podgorici, i stekli pravo nastupa u Vašingtonu
332 pregleda 0 komentar(a)
Dangerous SnT, Foto: 3x3 Montenegro
Dangerous SnT, Foto: 3x3 Montenegro
Ažurirano: 13.01.2019. 09:28h

Basket ekipa ''Dangerous Crna Gora'' će u petak i subotu u Vašington učestvovati na Svjetskom finalu turnira "Red Bull Reign", u organizaciji austrijskog giganta, u konkurenciji 16 ekipa, pobjednika u svojim zemljama.

"Opasni" su u u maju ove godine osvojili turnir ''Red Bull Reign'' u basketu 3na3 u Podgorici, i stekli pravo nastupa u Vašingtonu.

Prošlogodišnji crnogorski predstavnik u Vašingtonu, ekipa Jokatorea, zauzela je drugo mjesto na svijetu, izgubivši u finalu od domaćina SAD-a, rezultatom 14:10.

U tom sastavu bila su dva igrača sadašnjeg Dangerousa, Aleksandar Bogojević i kapiten Aleksandar Jović, a u ekipi su još i Marko Koljević i Rajko Tapušković.

''Prošle godine smo bili u finalu protiv Sjedinjenih Američkih Država, nismo bili daleko od trijumfa. Sada smo iskusniji godinu i idemo u Vašington da osvojimo pehar. Neće biti lako, ali ambicija svakako postoji”, istakao je Jović za porak Košarka.me.

Preporučujemo za Vas