Bomba u najavi: Olimpijakos želi u ABA ligu!?

Olimpijakos je juče saopštio da neće više igrati protiv Panatinaikosa, ako utakmice ne budu sudile sudije iz inostranstva, a vlasniku PAO-a Dimitrisu Janakopulosu je zabranjen ulazak u dvoranu "Mira i prijateljstva"
2029 pregleda 2 komentar(a)
Sa utakmice Olimpijakos - Panatinaikos
Sa utakmice Olimpijakos - Panatinaikos

Košarkaška bomba u najavi - čelnici Olimpijakosa kontaktirali su ABA ligu i raspitivali se pod kojim uslovima bi slavni atinski tim mogao da postane član regionalnog, eks-Ju takmičenja, javljaju grčki mediji.

Na ovaj korak su se, navodno, odlučili nakon skandala na meču sa Panatinaikosom u Kupu Grčke, koji su napustili na poluvremenu, odbivši da izađu na parket zbog, kako su naveli, sudijske krađe.

Klub iz Pireja zbog toga, tvrde mediji, razmišlja da napusti nacionalna takmičenja i da se priključi, ako bude moguće, ligi u kojoj su klubovi iz zemalja bivše Jugoslavije.

Olimpijakos je juče saopštio da neće više igrati protiv Panatinaikosa, ako utakmice ne budu sudile sudije iz inostranstva, a vlasniku PAO-a Dimitrisu Janakopulosu je zabranjen ulazak u dvoranu "Mira i prijateljstva".

Bonus video: