Todorić: Gađanje bubrezima je ipak previše

"Svega sam se nagledao, ali ovo prevazilazi sve granice morbidnosti", rekao je sportski direktor Beograđana
299 pregleda 135 komentar(a)
Dragan Todorić, Duško Vujošević, Foto: Savo Prelević
Dragan Todorić, Duško Vujošević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.03.2015. 09:20h

KK Budućnost Voli se prije dva dana izvinila treneru Partizana Dušku Vujoševiću na neprijatnostima koje je doživio u derbiju u "Morači", ali ni reakcija Beograđana nije izostala.

I nije baš izrečena u prijateljskom tonu - sportski direktor "crno-bijelih" Dragan Todorić istakao je da neke stvari u Podgorici prelaze granice dobrog ukusa.

"Čitav život sam u sportu, košarci i svačega sam se nagledao i svašta mogu, ako ne da odobrim, onda da barem razumijem. Posebno u našem regionu. Ali, da se na teren ubaci desetak bubrega, kao što se desilo u nedjelju veče u "Morači", stvarno prevazilazi sve granice morbidnosti, pa i one sa svinjskim papcima nedavno prije meča Zvezde i Galatasaraja", rekao je Todorić, a prenose "Novosti".

Žrtva domaćih navijača bio je Vujošević, kao i Aleksandar Pavlović.

"Izostala je konkretnija reakcija službenih lica, osim onog uobičajenog upozorenja o sportskom navijanju, nebacanju predmeta... Razumijem tenziju, pa i pljuvanje, bacanje svega i svačega, jer sam toliko sam toga preturio preko glave za više od dvije decenije sjedenja na klupi. Sve može da prođe, iako nije u redu, ali bubrezi, to je stvarno bilo previše. Nažalost, nije i jedino", navodi Todorić i dodaje:

"Sigurno je bilo mnogo važno da Budućnost dobije i da se otkloni i teoretska mogućnost da se dva srpska kluba nađu u finalu plej-ofa sa evroligaškom vizom u džepu. Zato je kulminacija sudijska odluka u finišu da se prizna trojka Rejnoldsa iako se mrežica "tresla" od Planinića".

"Nismo odmah vidjeli ko je dirao mrežicu, jer je bilo u reketu i naših igrača. Kasnije smo dobili snimak, poslije konferencije za medije. Već je bilo kasno, a mislim da žalba i ne bi ništa promijenila", istakao je Todorić.

Bonus video: