Vujošević: Neka u Podgorici uslovi budu kao u Beogradu

„Jasno je da će i njima utakmica biti velika prilika, razlika je između 2. i 4. mjesta. Već nema karata za prodaju. Očekujem da na samom terenu regularnost bude maksimalna, pa nek pobijedi ko je bolji”, zaključio je Vujošević.
27 komentar(a)
Dušan Vujošević, Foto: BETAPHOTO
Dušan Vujošević, Foto: BETAPHOTO
Ažurirano: 16.03.2015. 12:34h

U nedjelju, u 19 časova, u „Morači” će se sudariti košarkaši Budućnost Volija i Partizana.

Pobjednik će plej-of početi sa druge pozicije i imati prednost domaćeg terena u polufinalu, a poraženi će, gotovo izvjesno, biti četvrti i moraće na megdan Crvenoj zvezdi.

Na prvom utakmici u „Pioniru”, Podgoričani su slavili sa 72:61. Beograđani su od tada slavili 11 pobjeda u svih 12 mečeva u ABA ligi, a Duško Vujošević je svjestan da ga u rodnom gradu čeka jako težak zadatak.

„Moramo jako dobro da se spremimo za Podgoricu. Sjećam se meča u Beogradu koji sam gledao iz publike, tad sam bio kažnjen. Oni su tad zasluženo pobijedili, uz dobro suđenje i za ekipu koja igra na gostujućem terenu. Nadamo se da će uslovi za igru i ostale okolnosti u Podgorici biti iste kao u Beogradu”, rekao je Vujošević.

Prvi selektor Crne Gore zna da će atmosfera biti paklena, ali se nada da će svi akteri biti na nivou koji zahtijeva ovako važan meč.

„Jasno je da će i njima utakmica biti velika prilika, razlika je između 2. i 4. mjesta. Već nema karata za prodaju. Očekujem da na samom terenu regularnost bude maksimalna, pa nek pobijedi ko je bolji”.

„Ako je prošle godine polufinale bila utakmica koja je jako mnogo odlučivala, tako sada i ova nosi specifičnu tezinu. Toga moraju da budu svjesni svi koji vode ligu”, zaključio je Vujošević.

Bonus video: