Lejkersi odaju priznanje za Brajantovu 20. sezonu

Sjedišta "Stejpls centra" su od 2006. godine bila uvijek rasprodata, a ove sezone je čak 11 utakmica bilo mjesta na kojima može da se sjedi. Prekinut je niz od 320 utakmica u kojima je dvorana Lejkersa bila puna
51 pregleda 0 komentar(a)
Brajant, Foto: Beta-AP
Brajant, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 06.03.2015. 18:42h

Los Anđeles Lejkersi prolaze kroz veoma teške periode možda i najgore u istoriji kluba, a to i njihovi navijači prepoznaju.

Osim Džeka Nikolsona koji je uvijek u prvom redu "Stejpls centra", ostali fanovi jednog od najtrofejnijih klubova najjače lige na svijetu nijesu više na broju kao nekada.

Naime, sjedišta "Stejpls centra" su od 2006. godine bila uvijek rasprodata, a ove sezone je čak 11 utakmica bilo mjesta na kojima može da se sjedi. Prekinut je niz od 320 utakmica u kojima je dvorana Lejkersa bila puna.

Ipak, iako ni sledeće sezone Lejkersi neće biti jedni od favorita za osvajanje prstena, predsjednik kluba iz Kalifornije Dženi Bas je kazao će od naredne sezone odati počast njihovoj živoj legendi Kobiju Brajantu koji ulazi u svoju 20. sezonu.

"Pošto ne znamo da li će sledeća godina biti posljednja sezona Brajanta u dresu Lejkersa odaćemo mu priznanje, samo ne znamo još na koji način. To smo učinili Karima-Abdulu Džabaru, koji je u našem dresu proveo 20. sezonu kupivši mu Rols Rojsa, ali Kobi možda neće završiti karijeru sledeće sezone", kazao je Bas.

Tako će 2015-2016. Kobi Brajant ući u odabrano društvo, pošto su samo četiri igrača provela toliko na NBA parketima - Kevin Vilis (23 sezone), Robert Pariš (21), Karim-Abdul Džabar (20) i Kevin Garnet igra trenutno 20. sezonu u karijeri.

Bonus video: