Sutjeska u Prištini, Mornar gostuje u Kumanovu

2 komentar(a)
Balkanska liga u košarci, Foto: Balkanleague.net
Balkanska liga u košarci, Foto: Balkanleague.net
Ažurirano: 18.02.2015. 11:28h

Nakon nedavnog prekida meča u Nikšiću, košarkaši Sutjeske otputovali su u Prištinu gdje će večeras odigrati novi duel sa Sigalom.

Izabranici Dušana Dubljevića su svjesni da ih očekuje motivisan i nezgodan protivnik, ali kako kažu, unaprijed predaje nema i ne smije biti...

"Ovo je za nas najteže gostovanje do sada u Balkanskoj ligi. Protivnik je oformio dobru ekipu, a posebno su opasni kada igraju na svom parketu. Ipak, nećemo se unaprijed predati. Sportski je nadati se da možemo napraviti iznenađenje. Domaćin će imati ogromnu podršku publike, međutim, taj podatak može dodatno da nas motiviše u želji da ostvarimo pozitivan rezultat. U svakom slučaju dosta toga zavisiće od igre u odbrani. Očekujem da će utakmica obilovati neizvjesnošću do samog kraja", rekao je plejmejker Nikola Pavlićević.

Susret u "Palati sportova" u Prištini počinje u 18 sati. Znatno oslabljeni, Barani su otputovali u Kumanovo, bez prava na kiks.

Košarkaši Mornara, naime, moraju da ostvare trijumf i tako naprave važan korak ka polufinalu.

"Očekuje nas težak posao, tim prije što ćemo i u ovom meču biti izuzetno oslabljeni. Razlog više leži u činjenici da je ovo za domaćina praktično meč lopta i uradiće sve da je iskoristi. Imamo iza sebe naporan ritam, veliki broj mečeva… Vjerujem da, ipak, posjedujemo kvalitet da možemo ostvariti dobar rezultat u Makedoniji. Ukoliko do toga dođe, odlučivaće meč sa ekipom Peći u Baru. Nadamo se da ćemo obradovati navijače", kategoričan je Đorđije Pavićević, trener Mornara.

Početak meča u Kumanovu zakazan je za 19 sati.

Bonus video: