Perović: Neodgovorni pojedinac ukaljao ime našeg kluba

154 pregleda 1 komentar(a)
KK Sutjeska, Foto: Željko Šapurić (www.facebook.com/kksutjeska )
KK Sutjeska, Foto: Željko Šapurić (www.facebook.com/kksutjeska )
Ažurirano: 12.02.2015. 19:28h

Skandal na utakmici Sutjeska - Sigal, kada je zbog petardi prema klupi gostujućeg tima iz Prištine utakmica prekinuta u 6. minutu uz povrede pet članova Sigala, teško je pao ekipi iz Nikšića.

"U ime KK Sutjeska iz Nikšića i svoje ime želim da izrazim duboko žaljenje i ujedno uputim izvinjenje KK Sigalu iz Prištine kao i menadžmentu i članovima Bibl lige zbog nemilog događaja na sinoćnoj utakmici između KK Sutjeska i KK Sigal", kazao je Darko Perović, predsjednik KK Sutjeska.

"Svi članovi KK Sutjeska i svi sportski radnici ograđuju se od ovog čina i isti najoštriji osuđuju sa željom da se sličan događaj ne ponovi kako bi, kao i do sada, uživali u dobroj sportskoj atmosferi. KK Sutjeska iz Nikšića uradila je sve da upriliči jedan sportski spektakl na zadovoljstvo svih sportskih radnika i građana Nikšića kao i svih ljubitelja sporta, međutim u 6. minutu utakmice neodgovorni pojedinac izazvao je nemilu scenu bacivši petardu na klupu na kojoj su se nalazili košarkaši i menadžment KK Sigal i prekinuo ovaj događaj u kojem je trebalo da uživa veliki broj ljubitelja košarke".

"KK Sutjeska će svakako nastaviti da radi na uzornom sportskom ponašanju i njeguju prave vrijednosti koje idu u prilog sportu i dobrim odnosima", toji u izvinjenju Perovića.

Bonus video: