Podgoričanke gostuju Partizanu

0 komentar(a)
Budućnost Volkano, Foto: Vijesti
Budućnost Volkano, Foto: Vijesti
Ažurirano: 04.02.2015. 11:24h

Iza košarkašica Budućnost Volkana je pauza od 20-ak dana u Regionalnoj ligi, pošto su poslije meča sa Venecijom bile slobodne.

Taj period je iskorišten da se ekipa malo oporavi i pripremi za večerašnje gostovanje Partizanu.

"Igramo protiv Partizana, ekipe koja ima veliku tradiciju, a s obzirom na to da igramo u "Hali sportova", bićemo motivisani. Očekujemo težak meč, jer Beograđanke podižu formu iz utakmice u utakmicu, tako da su realno kvalitetnije nego što to pokazuje plasman na tabeli. Moramo od prvog minuta biti na nivou, da igramo svoju igru. Ne kažem da nismo favoriti, ali to moramo dokazati, a to samo možemo odgovornom i mudrom igrom tokom svih 40 minuta", napominje trener Budućnost Volkana Goran Bošković.

Iskusna Hajdana Radunović će prvi meč po povratku u matični klub igrati protiv tima čiji je dres nosila sa puno uspjeha u sezoni 2011/2012. godine.

"Iako je prvi meč protiv Partizana, gledano sa strane, bio laganiji, to nas neće uspavati. Igramo u Beogradu i svjesne smo da će Partizan pružiti mnogo jači otpor. Potrudićemo se da ispoštujemo zahtjeve trenera, a vjerujem da možemo do pobjede, jer nam je cilj da trijumfujemo u preostala dva meča zbog što boljeg plasmana pred četvrtfinale".

Od izdanja Irena Matović mnogo toga zavisi u igri Podgoričanki.

"Za razliku od prethodnog meča sada smo pojačani na poziciji centra. Nadam se da će i ovaj meč poslužiti da uđemo u što bolju formu i da ćemo nastaviti dobar niz", zaključila je Matović.

Duel u "Hali sportova" igra se od 19 sati.

Bonus video: