Dubljević objavio spisak kadeta za turnir u turskoj Konji

123 pregleda 0 komentar(a)
Muška kadetska košarkaška reprezentacija, Foto: Košarkaški savez Crne Gore
Muška kadetska košarkaška reprezentacija, Foto: Košarkaški savez Crne Gore
Ažurirano: 23.01.2015. 13:04h

Selektor muške kadetske košarkaške reprezentacije Crne Gore Dušan Dubljević objavio je danas spisak od 19 igrača za međunarodni turniru u Konji (Turska), od 31. januara do 7. februara.

Na spisku su Nikola Vujović, Igor Drobnjak, Danilo Brnović, Petar Raičković i Radule Raspopović (Budućnost Voli), Milan Hajduković i Vuk Popović (Junior), Jovan Kljajić (Plej-Of), Andrija Slavković (Centar), Filip Gardašević (Sutjeska), Jakov Milošević (Anagastum), Lazar Keković (Podgorica), Nikola Žižić i Pavle Titić (Barselona), Janko Čepić (Primorje Herceg Novi), Stefan Džogazović (Pljevlja), Marko Simonović i Stefan Peković (Italija) i Vojislav Jovanović (As).

Na turniru u Konji učestvuje 12 reprezentacija. ''Crveni'' su u grupi B sa Francuskom, Gruzijom, Letonijom, Litvanijom i Rusijom, dok su u grupi A selekcije Turske, Bosne i Hercegovine, Kine, Njemačke, Italije i Srbije.

Kadeti će na ovom turniru nastupiti u okviru priprema Za nastup na Evropskom prvenstvu u Kaunasu (Litvanija), koje je na programu od 6. do 16. avgusta.

Nova generacija igrača imala je prve provjere krajem decembra prošle godine na turniru u Bukureštu na kojem je zauzela treće mjesto, uz četiri pobjede i samo jedan poraz i to u polufinalu od domaćina Rumunije.

Kadeti će se okupiti nedjelju u hotelu ''Sindčel'' u Nikšiću u 10 sati, a za Tursku putuju 30. januara.

Bonus video: