Najljepša košarkašica svijeta od ljeta u dresu Budućnost Volkana

Uprava crnogorskog šampiona je već obavila preliminarne razgovore sa 26-godišnjom hrvatskom košarkašicom i konačan dogovor je blizu
0 komentar(a)
Antonija Mišura, Foto: Wikipedia
Antonija Mišura, Foto: Wikipedia
Ažurirano: 17.01.2015. 12:27h

Zvanično najljepša sportistkinja Olimpijskih igara u Londonu stiže u Podgoricu - Šibenčanka Antonija Mišura od ljeta će, najvjerovatnije, da obuče dres Budućnost Volkana, saznaju „Vijesti”.

Uprava crnogorskog šampiona je već obavila preliminarne razgovore sa 26-godišnjom hrvatskom košarkašicom i konačan dogovor je blizu.

Ona trenutno brani boje francuskog Tuluza, a može da pokrije pozicije organizatora igre i beka šutera. Karijeru je počela u ekipi Vidici Dalmostan, a afirmaciju je stekla u dresu šibenskog Džolija, za koji je igrala od 2007. do 2013. godine.

Reprezentativka Hrvatske ove sezone u šampionatu Francuske ima prosjek od 13,4 poena, 2,5 skokova, 1,7 asistencija i 1,4 ukradene lopte po meču.

Podgoričanke bi, inače, trebalo da dobiju pojačanje u reketu i to možda već naredne sedmice. Bivša reprezentativka Crne Gore Hajdana Radunović (37) je bez angažmana i od ponedjeljka će trenirati sa „plavima”.

Postoji mogućnost da potpiše ugovor do kraja sezone. Uz to, uprava Budućnost Volkana na tržištu traži još jednu igračicu koja može da pokrije poziciju centra.

Bonus video: