Ataman: Volio bih da dođem u Beograd

Neposredno poslije tragedije u gradu na Bosforu, kada je ubijen Marko Ivković, Ataman je dao neprimjerenu izjavu, kako je kasnije objasnio, ne znajući da je izgubljen jedan mladi život
3 komentar(a)
Ergin Ataman, Foto: Beta/AP
Ergin Ataman, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 11.01.2015. 12:36h

Meč 3. kola Evrolige, Crvena zvezda - Galatasaraj, kako sada stvari stoje igraće se pred, nema sumnje punim tribinama "Kombank arene".

Ali, još je nepoznato da li će pored aut linije, u trenerskom prostoru biti Ergina Atamana, šefa stručnog štaba turskog kluba.

“Na to pitanje vam (još) ne mogu dati odgovor, jer ne zavisi od mene. Koliko mi je poznato, u komunikaciji su ministarstva sporta Turske i Srbije, a konačnu riječ daće obje vlade. Takođe je u sve uključena u naša ambasada u Beogradu. Tokom nedelje trebalo bi da bude poznata odluka”, rekao je Ataman za “Novosti”.

Ukoliko bude konačna odluka na vama, da li ćete doći u Beograd?

“Volio bih da dođem i da sa trenerske klupe vodim moj tim”, objasnio je Ataman, još jednom stavljajući do znanja da mu je žao svega što se događalo u Istanbulu, pred meč dva tima, kada je tragično nastradao navijač Crvene zvezde Marko Ivković.

Neposredno poslije tragedije u gradu na Bosforu, Ataman je dao neprimjerenu izjavu, kako je kasnije objasnio, ne znajući da je izgubljen jedan mladi život.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je zbog toga proglasio "personom non grata". Ostaje da se vidi, da li su se strasti smirile, odnosno da li će Ataman u petak biti na radnom mjestu.

Bonus video: