Vujošević: Laž je da Peković hoće da nam pomogne sa 100.000 dolara

"Cilj je da se stvori slika da Partizan nije u baš toliko velikim problemima", objasnio strateg srpskog šampiona
81 pregleda 0 komentar(a)
Duško Vujošević, Foto: Betaphoto
Duško Vujošević, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 09.01.2015. 19:29h

Informacija da centar Minesote Nikola Peković, bivši igrač Partizana, razmišlja da finansijski pomogne svom nekadašnjem klubu izazvala je veliku pažnju javnosti

Navodno je Pekmen bio spreman da pomogne “crno-bijelima” uplatom 100.000 dolara na račun kluba, a taj novac je trebalo da bude iskorišćen u angažovanju novog plejmejkera.

"Kome nije jasna veza Pekovića i Partizana trebalo bi da zna da je on u Partizanu postao to što jeste. Sve je napravio u Partizanu i normalno da bi i on, kao i većina drugih igrača, trebalo da ima neku moralnu zahvalnost, a on je i ima. Što se toga tiče, stvarno je za pohvalu, ali izmišljanje informacije da je dao 100.000 dolara za nekog plejmejkera”, rekao je Duško Vujošević, trener Partizana, a prenosi “Mondo”.

Strateg srpskog šampiona ističe da je do laž.

“Radi se o osmišljenom pokušaju da se debalansiraju ovi drugi, pošto imaju sve što im treba, obezbjeđeno im je i da putuju tri dana ranije i svi mogući uslovi. Cilj je da se stvori slika da Partizan nije u baš toliko velikim problemima. Kao, Peković im daje 100.000 za stranca".

Trener “crno-bijelih” konstatovao je da Partizanova publika uspijeva da sagleda stvarno stanje i ocijenio da je priča o Pekovićevoj donaciji još jedan vid pokušaja "da se pokaže da klub i nije baš u velikim problemima".

"Scenario je bio sasvim drugačiji i izgleda da ove godine neće da se realizuje, da Partizan uđe u stečaj i da ja budem smijenjen, kao jedan od glavnih krivaca što je Partizan u stečaju. Pošto se to ne realizuje, a ne realizuje se do kraja ni scenario za ove sa druge strane, potrebno je sve to izbalansirati lažima da nam pomaže ne znam ko. Još se te laži maskiraju u velike pohvale, ode tim ličnostima koji pomažu Partizanu... To je već druga, složenija i psihološka igra, sa pozadinom i razlogom zašto se to događa”, zaključio je Vujošević.

Bonus video: