Dragičević: Čeka nas težak meč, Budućnost igra fenomenalno

On je od 2007. do 2011. godine sa puno uspjeha nosio dres Podgoričana
60 pregleda 0 komentar(a)
Vladimir Dragičević, Foto: Galeria.trojmiasto.pl
Vladimir Dragičević, Foto: Galeria.trojmiasto.pl
Ažurirano: 06.01.2015. 11:44h

Jedan od aduta Banvita u “Morači” biće Vladimir Dragičević, bivši član Budućnost Volija i reprezentativac Crne Gore.

Krilni centar je prvi strijelac svog tima u Evropi sa prosjekom od 12,2 poena na devet mečava uz 4,8 skokova, asistenciju i 1,1 blokadu.

“Izuzetno težak meč je pred nama. Budućnost igra sjajno ove sezone i u ABA ligi i u Evrokupu. Sklopili su odličan tim, spoj iskustva i mladosti, a Igor Jovović je sve to sklopio na pravi način i mogu svakoga da dobiju. Nema sumnje da će imati i veliku podršku sa tribina, što će im biti dodatni motiv da odigraju još bolje. Igraju agresivnu, čvrstu odbranu, imaju dobar protok lopte u napadu i mi ćemo morati da odigramo možda i najbolje ove sezone da bi došli do dva boda”, istakao je Dragičević za “Vijesti”.

On je od 2007. do 2011. godine sa puno uspjeha nosio dres Podgoričana, a potom je igrao za Laboral Kuću, Spartak iz Sankt Peterburga, Zjelonu Goru, a od kraja septembra prošle godine je stanovnik Bandirme.

“Drago mi je što opet dolazim u Podgoricu, emocije su prisutne, jer ću igrati protiv tima u kome sam se afirmisao i koji će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Četiri godine provedene u dresu Budućnosti su najljepše u dosadašnjoj karijeri. Sviđa mi se projekat na čijem čelu je Dragan Bokan i svim srcem ću da budem uz Budućnost da dođe do finala ABA lige i plasmana u Evroligu. Neće mi biti lako, ali profesionalac sam i učiniću sve da moj tim dođe do pobjede”, zaključio je dvadesetosmogodišnji košarkaš.

Bonus video: