Dejan Radonjić: Utakmica sa Realom je sjajan novogodišnji poklon

2 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Beta
Dejan Radonjić, Foto: Beta
Ažurirano: 30.12.2014. 13:05h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je utakmica protiv Real Madrida u Beogradu novogodišnji poklon za njegov tim, kao i da će igrači dati sve od sebe da iskoriste utakmice u fazi Top 16 Evrolige.

"Dolazi nam kraljevski klub u Beograd... što je sjajan poklon za Novu godinu. Real je ove godine, izvlačići pouke iz prošle sezone, projektovan da ide do samog kraja, posebno što se završni turnir igra u Madridu", rekao je Radonjić novinarima u Areni.

Zvezda u petak igra protiv Reala prvi meč faze Top 16 Evrolige.

"Prošle godine su bili apsolutni favoriti, što ih sada možda još više optereti da ispune svoj ambiciozni cilj. Ne treba ih posebno analizirati, imaju igrače koji su pojedinačno plaćeniji nego cijeli naš tim zajedno. Realno su kandidati za osvajanje Evrolige", rekao je Radonjić.

Sve karte za utakmicu rasprodate su za samo dva sata.

"Sama činjenica da su karte otišle za par sati jasno govori u kakvom će se ambijentu igrati. Mi imamo imperativ da odigramo maksimalno moguće, a o motivaciji nema potrebe da pričamo, znamo s kakvom ekipom igramo. Mi smo daleko najmlađi tim u Evroligi, a ovih 14 utakmica treba iskoristiti na najbolji način. Pružićemo sve od sebe da naše zadovoljstvo bude kvalitetno", rekao je Radonjić.

Utakmica se igra u petak, 2. januara. Real u Beograd dolazi u četvrtak oko 20.30 uveče i imaće samo jedan trening, na dan utakmice.

Bonus video: