Popović: Ostvarili smo značajnu pobjedu

Željko Lukajić, trener Igokee, građanima Crne Gore poželio puno zdravlja i sreće u 2015. godini
4 komentar(a)
Aleksa Popović, Foto: Savo Prelević
Aleksa Popović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.12.2014. 18:02h

Budućnost Voli je protiv Igokee ostvarila zacrtani cilj, ostvarila je pobjedu i na mini pauzu odlazi sa druge pozicije. Zbog toga je bilo i razumljivo zadovoljstvo u taboru Podgoričana nakon meča.

"Značajan trijumf, jer smo igrali bez Omara Kuka, koji je bitan za našu igru. Momci su to shvatili, od starta su zaigrali agresivno u odbrani i napravili smo razliku koju smo kontrolisali do kraja. Bilo je i padova tokom meča, ali smo zasluženo dobili tim koji ima kvalitet. Na najbolji način smo završili 2014. godinu, a nadam se da ćemo igrama u narednoj dovesti publiku u još većem broju na tribine”, rekao je Igor Jovović, strateg Budućnost Volija.

Bek Aleksa Popović je bio kratak.

"Veoma važna pobjeda, otvorili smo meč na pravi način, stekli smo prednost koju smo kontrolisali i zasluženo smo dobili. Na pravi način smo završili godinu, a nadam se da će naredna biti još uspješnija”.

Željko Lukajić, trener Igokee, čestitao je domaćina na zasluženoj pobjedi.

"Znali smo prije utakmice da je Budućnost favorit, bez obzira na problem koji su imali sa Kukom. Imaju dobar tim, širok roster i bilo koji igrač da uđe, to se na terenu ne osjeti. Budućnost je jedan od favorita da se nađe u finalu i mislim da ima velike šanse za to. Što se samog meča tiče, znali smo šta nas čeka. Pokušali smo da igramo brzo i da zatvaramo reket, što smo slabo radili u prve dvije četvrtine. Znamo koji su naši dometi, koji su naši ciljevi i sada nam je prevashodni problem da riješimo igru u napadu. Igramo "pik en rol”, pa ako se završi, bez ikakvih kretnji. Nama je cilj da konsolidujemo klub, tim i da se pripremimo za šampionat Bosne i Hercegovine, koji je jako važan za nas, kako bi i naredne sezone igrali ABA ligu”, rekao je Lukajić i poželio građanima Crne Gore puno zdravlja i sreće u 2015. godini.

Centar Duško Bunić se borio pod oba koš, ali je to bilo premalo da se izbjegne poraz.

"Prije početka meča smo znali da nas čeka kvalitetan rival, ekipa koja se bori za plasman u plej-of. Nismo igrali onako kako smo se pripremali, kako smo očekivali, a samo na mahove smo parirali ekipi Budućnosti i bili dostojan rival. Međutim, to je bilo premalo da se zaprijeti ekipi koja igra na visokom nivou”, zaključio je Bunić.

Bonus video: