Vujošević: Čuvajmo se simbioze Crvene zvezde i Budućnosti

Strateg "crno-bijelih" zbog kazne neće moći da vodi tim
55 pregleda 34 komentar(a)
Duško Vujošević, Foto: Betaphoto
Duško Vujošević, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 20.12.2014. 19:21h

Trener Partizana Duško Vujošević zbog kazne od strane ABA lige neće moći da vodi "crno-bijele" protiv Budućnost Volija (sjutra od 19 časova), ali se pojavio na konferenciji za medije.

Vujošević je pričao o navodnoj "vezi" Budućnosti i Crvene zvezde.

"Budućnost je projekat iza kog stoji država, a i vlasnik kompanije "Voli" Dragan Bokan, koji se baš zaljubio u košarku i odvaja ozbiljna sredstva za crnogorsku košarku, a vidim čak i da često dolazi u goste i da sponzoriše i Zvezdu. Interesantna je simbioza ta dva kluba", rekao je strateg Partizana.

Prema riječima stratega "crno-bijelih", ove godine na djelu je "simbioza najmoćnijih klubova" u regionu.

"Pred ovu utakmicu moramo biti svjesni opasnosti koja nam prijeti, pre svega od ekipe Budućnosti, odlično vođene od strane trenera Jovovića, ali i od nekih pratećih konotacija, koje proističu iz pomenute simbioze. Nadam se da će to prepoznati i publika, koja će doći u Pionir i od njega napraviti domaći teren. I igrači i navijači moraju da budu svjesni važnosti utakmice, pa da srazmerna tome bude i njihova angažovanost".

On je napomenuo da njegava ekipa ne može da kalkuliše pred ovaj duel.

"Budućnost je ekipa koja je iz godine u godinu sve bolja. Ove sezone oni vide svoju priliku da izbore učešće u finalu i da na taj način dođu do učešća u Evroligi", kazao je Vujošević.

Bonus video: