Bošković: Medveščak podiže formu, čeka nas težak meč

Meč u "Morači” igra se u četvrtak od 18 sati, a ulaz je slobodan
60 pregleda 1 komentar(a)
Budućnost Volkano, Foto: Zoran Đurić
Budućnost Volkano, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 17.12.2014. 10:48h

Poslije tri vezane pobjede, košarkašice Budućnost Volkana dobile su dodatnu injekciju samopouzdanja i sa puno optimizma očekuju duel protiv lider i neporažene ekipe u grupu Medveščaka.

Ni povreda zadnje lože centra Šaune Teri, koja će biti van terena desetak dana, što je veliki hendikep, nije mnogo poremetila atmosferu.

Igračice su spremne da daju maskimum i upišu novi trijumf.

"Čeka nas meč protiv odlične ekipe i za sada neporažene u našoj grupi. Sa puno optimizma smo očekivali ovaj meč do juče, ali se povrijedila Teri i neće igrati. Medveščak je jak na centrima i to je problem za nas, ali imamo i mi adute. Očekujem dobru utakmicu u kojoj ćemo pokušati da slavimo. Medveščak je dobio Veneciju 15 razlike, podižu nivo igre, ali imaćemo svoje šanse i treba da ih iskoristimo”, istakao je Goran Bošković, trener Podgoričanki.

Kapiten Ivana Mugoša jepozvala navijača da im pomognu na putu ka novim bodovima.

"Očekuje nas duel protiv kvalitetne ekipe Medveščaka. Radi se o timu koji je prvak Hrvatske i lider na tabeli. Ono što mogu da obećam je da ćemo pružiti maksimalan otpor i da ćemo pokazati veliku želju i nadam se da će krajnji rezultat biti povoljan po nas”.

Centar Marina Vučetić bila je kratka.

"Sigurno da nas čeka težam mečprotiv kvalitetnog rivala. Daćemo sve od sebe i ukoliko u meč uđemo maksimalno agresivno, nadam se pobjedi”, zaključila je Vučetić.

Meč u „Morači” igra se u četvrtak od 18 sati, a ulaz je slobodan.

Bonus video: