BALKANSKA LIGA U KOŠARCI

Sutjeska vjeruje u trijumf na gostovanju u Peći

0 komentar(a)
KK Sutjeska, Foto: Facebook.com/KK Sutjeska
KK Sutjeska, Foto: Facebook.com/KK Sutjeska
Ažurirano: 16.02.2019. 16:40h

Prvu pobjedu u Balkanskoj ligi košarkaši Sutjeske ostvarili su protiv Peći.

Uoči novog susreta sa kosovskim predstavnikom (danas 19.30 sati) izabranici  Dušana Dubljevića obećavaju maksimalnu angažovanost, sve sa ciljem da se upiše četvrti tijumf u grupi A.

A još uvijek su svježa sjećanja na prvi meč koji je obilovao neizvjesnošću, što jasno ukazuje da večerašnji zadatak nije nimao lak…

"Naš protivnik je izuzetno kvalitetan. U prvom meču odigranom u Nikšiću predstavili su se kao čvrsta ekipa, koja jednako dobro igra u  oba pravca. Ipak, naša forma iz meča u meč se konstantno podizala, i još uvijek nije dostigla vrhunac. Dakle, ima prostora za napredak, i to ćemo pokazati u narednim kolima. Novi uspjeh bi nam dodatno podigao nivo samopouzdanja koje svakako nikada nije bio sporan. Svjesni smo da je zadatak težak, ali ne i nepremostiv. U svakom slučaju, veliki sam optimista pred ovu utakmicu", rekao je Radosav Spasojević, centar Sutjeske.

Nikšićani  imaju skor od tri  pobjede (protiv Peći, Teoda i Rilskog) i dva poraza iz duela sa Rislkim u gostima i protiv Kumanova.