Mornar u kompletnom sastavu dočekuje Kožuv

59 pregleda 0 komentar(a)
Balkanska liga u košarci, Foto: Balkanleague.net
Balkanska liga u košarci, Foto: Balkanleague.net
Ažurirano: 10.12.2014. 10:14h

Na oproštaju od svojih navijača u ovoj godini Mornar, u okviru šestog kola Balkanske lige, dočekuje lidera na tabeli, ekipu Kožuva iz Đevđelije.

Barani će se publici predstaviti u najjačem izdanju. U ekipi će biti dvojica Amerikanaca, Monti i Kolmen, kao i novo pojačanje Radoje Vujošević, visok 212 centimetara, koji je stigao iz Kumanova. Vujošević i Kolmen će u duelu sa Makedoncima debitovati u „Topolici“.

"Biće to izuzetno teška i neizvjesna utakmica. Kožuv, po mom mišljenju, ima ponajbolji tim u Balkanskoj ligi. Uvjeriće se u to i barska publika. Daćemo sve od sebe da zabilježimo važnu pobjedu. Ovakve utakmice su značajne za moju ekipu da se uigra, iako sam svjestan da će proteći još vremena dok se novajlije uklope i dok sve bude funkcionisalo kako smo zamislili. Kompletirali smo tim i sada je na nama u stručnom štabu da iz njega izvučemo maksimum. „Topolica“ bi ponovo trebalo da postane neosvojiva tvrđava, uvjeren sam da će ubuduće iz nje bilo ko teško odnositi bodove. Pozivam barsku publiku da jedni drugima poželimo srećnu Novu godinu pobjedom protiv veoma jakog rivala iz Makedonije", kaže trener Mornara Đorđije Pavićević.

U Balkanskoj ligi ne mora, kao u domaćem prvenstvu, da u igri uvijek bude igrač rođen 1995. godine i mlađi, pa će to biti lijepa prilika da se Vaso Milović definitivno oporavi i da mlađani Aleksa Mandić napuni baterije poslije meča sa ABS Primorjem kada je u igri proveo punih 38 minuta.

Izostaće jedino povrijeđeni Marko Perović.

Utakmica između Mornara i Kožuva igra se danas od 18.30 časova.

Bonus video: