Sutjeska želi revanš, Tivćani jure prvi trijumf u sezoni

0 komentar(a)
KK Sutjeska, Foto: Facebook.com/KK Sutjeska
KK Sutjeska, Foto: Facebook.com/KK Sutjeska
Ažurirano: 26.11.2014. 10:09h

Nakon što su prije nekoliko dana izgubili prvenstveni meč u Tivtu, košarkaši Sutjeske odlučni su u namjeri da večeras savladaju Teodo i ujedno upišu drugi trijumf u Balkanskoj ligi.

Domaći sastav ima dobru priliku da pobjedom ostane u igri za jedno od prva tri mjesta u grupi A.

„Moramo odigrati znatno bolje u odnosu na prošli meč u kojem smo poraženi od Teoda. Sigurno da će biti teško, ali moramo savladati Tivćane. Igramo na svom parketu, pred domaćim navijačima, pa je poraz isključena riječ. Dakle, samo pobjeda može zadovoljiti naše apetite. Čvrsta odbrana i precizan šut recept su za uspjeh“, rekao je Nikola Pavlićević, organizator igre Sutjeske.

Tivćani u dosadašnjem dijelu takmičenja još nisu osjetili slast pobjede i kažu da će pokušati da do prvih bodova dođu u duelu sa Nikšićanima, koje su u subotu u Erste ligi lako dobili (65:50).

„Veoma važna utakmica za njih i nas. Teško je dobiti dva puta bilo koga za pet dana, a ne tim kvaliteta Sutjeske. Pokušaćemo da odigramo dobro, prije svega u odbrani, kao u prošlom meču sa njima i uz maksimalnu koncentraciju i energiju da pokušamo da ostvarimo prvu pobjedu u Balkanskoj ligi“, riječi su trenera Tivćana Dragana Radovića.

Meč u Nikšiću igra se od 18 sati, a sudiće arbitri iz Bosne i Hercegovine - Dragan Kralj, Ivan Milićević i Ernad Kardović.

Bonus video: