TRENER GRAN KANARIJE PRED GOSTOVANJE U PODGORICI

Garsija: Budućnost je sada drugačiji tim

1314 pregleda 0 komentar(a)
Viktor Garsija
Viktor Garsija

Uoči sjutrašnjeg gostovanja u “Morači”, u meču 17. kola Evrolige, trener Gran Kanarije Viktor Garsija kaže da je “Budućnost potpuno drugačiji tim od onog sa kojim je njegova ekipa igrala u prvom meču”.

“Da ne idemo dalje, oni su pobijedili Real prošle sedmice. Imaju novog trenera, igrača posebne težine poput Norisa Kola, koji ima prosjek od 20 poena, u reketu imaju Bitadzea, koji je jedan od najinteresantnijih “projekata” u Evropi, stigao je i Džejms Bel… Sa tim igračima i novim trenerom, Budućnost je sada drugačiji tim. A veoma je teško igrati u njihovoj dvorani, gdje je Budućnost već savladala ekipe kao što su CSKA i Real…”, rekao je Garsija.

Dolaskom novog trenera i novih igrača, Budućnost je promijenila i način igre u odnosu kada je ekipu vodio Aleksandar Džikić.

“Repeša je trener sa precizno definisanim stilom igre. Njegova ekipa igra sa puno direktnih blokova, a Budućnost ima igrače koji znaju da igraju”, dodao je Garsija.

I američki centar Luk Fišer ističe da je Budućnost drugačija ekipa od one sa kojom se Gran Kanarija sastala u prvom meču.

“Imaju igrače sa velikim NBA iskustvom, a u meč ulaze nakon pobjede protiv Reala. Imaju sjajnu podršku u svojoj dvorani i očekuje nas teška provjera. Poslije pobjede u nedjelju u pvenstvu (Mursija), nadam se da možemo da ponovimo dobru igru i imamo kontinuitet dobrih utakmica”, rekao je Fišer, koji zbog povrede nije igrao u prvom meču protiv Budućnosti.

Preporučujemo za Vas