Legendarni Šek vidi Vučevića na All star spektaklu, treneri odlučuju 1. februara

Da naš as zaslužuje da bude nagrađen za sjajnu sezonu u dresu Orlanda smatra, recimo, i Šekil O'Nil, jedan od najboljih centara svih vremena
1421 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Vučević, Foto: USA TODAY Sports
Nikola Vučević, Foto: USA TODAY Sports

Nikola Vučević je dobio 255.487 glasova ljubitelja košarke da se nađe u startnoj petorci Istoka na All star meču u Šarlotu i bio je 13. u rangiranju "frontcourt" igrača na osnovu glasanja navijača.

Kada se saberu glasovi novinara i košarkaša, Vučević je zauzeo ukupno deseto mjesto na listi visokih igrača Istočne konferencije.

Ispred njega su neprikosnoveni Janis Adetokumbo, Kavaj Lenard i Džoel Embid, kao i Džejson Tejtum, Džimi Batler, Blejk Grifin, Paskal Sijakam, Vins Karter i Andre Dramond.

Petorke su poznate, a 1. februara biće poznate i rezerve za All star meč.

Šanse da Vučević dobije poziv su, po mišljenju američkih medija - velike.

Da naš as zaslužuje da bude nagrađen za sjajnu sezonu u dresu Orlanda smatra, recimo, i Šekil O'Nil, jedan od najboljih centara svih vremena.

Šek, koji je radi kao stručni komentator na televiziji TNT uvrstio je Vučevića na sopstvenu listu rezervi Istoka.

Isto misle i njegove kolege u emisiji "NBA on TNT" - Keni Smit, bivši šampion sa Hjustonom, kao i novinar Erni Džonson...

Sa njima se ne slaže samo Čarls Barkli, koji bi umjesto Vučevića izabrao Spensera Dinvidija iz Bruklina, koji ima neuporedivo slabije brojke.

Rezerve na All star meču biraju treneri NBA timova.

Bonus video: