Dašić: Nikoga nisam provocirao

"Ne znam odakle takva informacija, a da sam u pravu, može da se provjeri kod igrača i stručnog štaba Crvene zvezde", rekao krilni centar Podgoričana
19 komentar(a)
Vladimir Dašić, Foto: Savo Prelević
Vladimir Dašić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.11.2014. 19:02h

Nakon meča između Crvene zvezde i Budućnost Volija, pojedini beogradski mediji su prenijeli informaciju da je Vladimir Dašić provocirao domaće igrače.

Navodno je rekao "mogu mijenjati ime u Real Madrid, ali titulu gledati neće", što je izazvalo šok kod krilnog centra "plavih".

On je tu informaciju kategorički demantovao.

"To je notorna laž. Ni u snu to nisam pomislio, a ne da sam rekao. Ne znam odakle takva informacija, a da sam upravu, može da se provjeri kod igrača i stručnog štaba Crvene zvezde. Oni mogu da potvrde da ništa tako ili slično nisam rekao. Izuzetno poštujem svakog protivnika i ne želim da mi se pripisuje nešto što nisam uradio. Zaista sam šokiram onim što je napisano, jer me interesuje samo košarka i da moj tim bilježi što bolje rezultate", rekao je Dašić za "Vijesti".

U dosadašnjem dijelu ABA lige, Dašić ima prosječan učinak od 8,7 poena uz 4,8 skokova, 1,8 asistencija i 1,7 ukradenu loptu po meču.

Bonus video: