Brajant: Vjeran sam 110 odsto klubu

0 komentar(a)
Kobe Brajant, Foto: Beta/AP
Kobe Brajant, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 03.11.2014. 18:46h

Los Anđeles Lejkersi i dalje tragaju za prvom pobjedom u sezoni, a mnogi stručnjaci sele živu legendu "jezeraša" Kobija Brajanta u drugi klub.

Kao tim koji se spominje u koji bi Brajant mogao da pređe su Njujork Niksi, zbog Fila Džeksona (predsjednik košarkaških operacija) koji je bio dugogodišnji trener Brajantu u Lejkersima.

"Ekstremno sam vjeran klubu u kojem igram. Ovdje sam sve postigao. Uživao sam kada smo osvajali prstenje, sada moram da ostanem kada je teško", kazao Brajant.

Klub iz "grada Anđela" ima četiri poraza u isto toliko mečeva i to je najgori start od 1957-1958 sezone kada se klub nalazio u Mineapolisu.

Zbog povreda Lejkersi ne mogu da računaju na veterana Stiva Neša i rukija Džulijusa Rendla koji će propustiti cijelu godinu.

"Ne smijemo da budemo obeshrabreni zbog toga, sezona je duga. Treba da na svakom treningu dajemo sve od sebe i sve će biti kako treba", naveo je petostruki osvajač NBA prstena.

Brajant ima 36 godina i ugovor na dvije godine, trenutno prima 23,5 miliona dolara, dok će u narednoj inkasirati 25 miliona.

Bonus video: