Čović želi pobjede Zvezde na domaćem terenu u Evroligi

69 pregleda 0 komentar(a)
Nebojša Čović, Foto: KK Crvena zvezda
Nebojša Čović, Foto: KK Crvena zvezda
Ažurirano: 28.10.2014. 22:43h

Predsjednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je danas da su toj ekipi potrebne pobjede na domaćem terenu kako bi imala mogućnost da se bori za plasman u drugu fazu Evrolige.

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova igraju protiv Valensije, utakmicu trećeg kola Grupe D u Evroligi. U prva dva kola Zvezda ima pobjedu i poraz, a Valensija je pretrpjela oba poraza.

"Važno je da navijači prepoznaju trenutak u kom se nalazimo. Pred nama je izuzetno važna utakmica protiv vrlo jakog protivnika. Naša želja je da učinimo sve da se plasiramo u TOP 16 fazu Evrolige, a za taj poduhvat su nepohodne pobjede na domaćem terenu", rekao je Čović, prenio je klupski sajt.

Čović je pozvao navijače da dođu u Arenu i pokažu ljubav prema klubu.

"Veliko bogatstvo Crvene zvezde su njeni navijači, jer bodrenjem ekipu čine neuporedivo snažnijom. Nadam da ćemo protiv Valensije imati njihovu veliku podršku i da ćemo iskoristiti prednost domaćeg terena, jer samo zajedničkim snagama možemo do pobjede", dodao je on.

Čović je rekao da je Valensija iskusniji tim, ali da je u tom duelu "sve moguće".

"Valensija je svakako klub koji veoma poštujemo. To je neuporedivo iskusniji i skuplji tim, ali uz podršku kakvu je Zvezda imala u mečevima protiv Lokomotive, Budiveljnika, Uniksa ili Galatasaraja sve je moguće", rekao je Čović.

Bonus video: