Vukčević: Cilj plasman na fajnl-for

Budućnost će takmičenje u Regionalnoj ligi početi nedjeljnim duelom sa Triglavom u Podgorici
1 komentar(a)
ŽKK Budućnost Volkano, Foto: Savo Prelević
ŽKK Budućnost Volkano, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.10.2014. 14:57h

Cilj Budućnost Volkana naredne sezone je osvajanje oba domaća trofeja i plasman na finalni turnir Međunarodne ženske regionalne lige, saopšteno je iz podgoričkog ženskog košarkaškog kluba.

Kapiten Ivana Mugoša je kazala da očekuje uspješnu sezonu i još bolji rezultat nego u prošloj.

"Nadam se uspješnoj sezoni. Imamo velike ambicije, nadam se da ćemo ostvariti ono što smo zacrtali", kazala je Mugoša na koktelu uoči starta nove sezone.

Novi trener Budućnosti Goran Bošković je istakao da neće govoriti o individualnim, već o opštim ciljevima kluba.

"Želim da ekipa i košarkašice budu na ozbiljnom nivou, da naprave iskorak u odnosu na prošlu godinu", rekao je Bošković.

Predsjednik kluba Zoran Vukčević želi da Budućnost bude među četiri ekipe i da izbori fajnl-for.

"Trener je govorio o opštim, a ja ću o konkretnim ciljevima. Želimo da budemo među četiri ekipe i izborimo fajnl-for regionalnog takmičenja. Imamo kvalitet za to. Napravili smo igrački kadar kakav smo željeli. Nadam se da će Budućnost biti lider ženske košarke ne samo u Crnoj Gori, nego i u regionu i da će jednog dana igrati u Evroligi", kazao je Vukčević.

Komercijalni direktor kompanije Vezuv Volkano, Marijana Racković, vjeruje da će saradnja sa podgoričkim klubom i naredne sezone biti na visokom nivou.

"Odlučili smo da, nakon uspješne prošlogodinšnje saradnje, nastavimo dalje i vjerujem da će biti na istom nivou. Mladost, ljepota, upornost i istrajnost djevojaka mogla bi da bude podstrek za sve nas da budemo još uspješniji", kazala je Racković.

Budućnost će takmičenje u Regionalnoj ligi početi nedjeljnim duelom sa Triglavom u Podgorici.

Bonus video: