Teodo gost Rilskog, Mornar čeka Sigal

0 komentar(a)
Balkanska liga u košarci, Foto: Balkanleague.net
Balkanska liga u košarci, Foto: Balkanleague.net
Ažurirano: 22.10.2014. 12:29h

Poslije pobjede nad Ibrom u Rožajama, ekspedicija Teoda je produžila za Samokov, gdje je danas (17.30 sati) čeka duel sa Rilskim u Balkanskoj ligi.

Tivćani su imali vremena da se odmore i dobro pripreme za duel sa bugarskim sastavom.

"Rilski je iskusna, kvalitetna ekipa koja ima ambicije da osvoji titulu u Bugarskoj i da ostvari što bolji plasman u Balkanskoj ligi. Nema sumnje da nas čeka težak zadatak, posebno su opasno na svom terenu. Od svojih igrača očekujem da odigraju maksimalno angažovano, koncentrisano i da probamo agresivnom odbranom da uvedemo domaćina u nervozu i da tu tražimo šansu da osvojimo dva boda", istakao je trener Tivćana Dragan Radović.

Košarkaši Mornara žele da pred svojim navijačima poprave loš utisak nakon dva poraza (domaća i Balkanska liga) - u "Topolicu" stiže ekipa Sigala iz Prištine.

Posao Baranima neće biti nimalo lak, tim prije što ni u ovom meču neće moći da računaju na sve igrače. U timu neće biti centar Dašonte Rajli, koji je poslije povrede morao da se vrati u domovinu, a na povredu se žali i još jedan Amerikanac, Glen Brajant.

"Zaista nemamo sreće na početku sezone. Rajli je igrač koji nam je bio ključna spona na centarskoj poziciji, ali na njega više ne možemo da računamo. Brajant je u meču sa Sutjeskom igrao povrijeđen i najvjerovatnije ga neće biti u sastavu. Očekuje nas težak meč, ali smatram da nošeni podrškom sa tribina možemo savladati solidnu ekipu Sigala", rekao je trener Mornara Đorđije Pavićević.

Meč se igra od 18.30 sati.

Bonus video: