Dragičević: Iz ljubavi prema Partizanu nisam otišao u Zvezdu

"Zbog ogromne ljubavi koju gajim prema Partizanu ne bi imalo smisla da sam došao među "crveno-bijele", rekao je crnogorski reprezentativac
5 komentar(a)
Vladimir Dragičević, Foto: Www.bc-spartak.ru
Vladimir Dragičević, Foto: Www.bc-spartak.ru
Ažurirano: 22.10.2014. 09:41h

Crnogorski reprezentativac Vladimir Dragičević večeras u 2. kolu Evrokupa s turskim Banvitom gostuje Partizanu u meču koji, kako je sam priznao, budi emocije.

Bivši krilni cemtar Budućnosti je u razgovoru sa sprskim novinarima sinoć u “Pioniru” otkrio da je veliki navijač Partizana i da zbog toga ljetos nije želio da pojača Crvenu zvezdu na poziv Dejana Radonjića.

"Dejan Radonjić mi je kao drugi otac, trenirao me je u Budućnosti. Ali, zbog ogromne ljubavi koju gajim prema Partizanu ne bi imalo smisla da sam došao među "crveno-bijele", rekao je Dragičević.

On je u bliskoj prošlosti nekoliko puta bio povezivan s Partizanom, ali prelazak u Beograd nikada nije realizovan.

"Uvijek smo bili blizu, ali nije se dalo. Žao mi je zbog toga, jer su svi u mojoj porodici veliki navijači Partizana. A Duško Vujošević mi je bio selektor u reprezentaciji Crne Gore", kazao je Dragičević.

Ovaj 28-godišnji košarkaš je prošle sezone igrao Evroligu s poljskom Zjelonom Gorom, prije toga je bio član Spartaka iz Sankt Peterburga, Kahe Laboral...

Ponikao je u Lovćenu, a od 2007. do 2011. je nosio dres Budućnosti.

"Treneri u Banvitu su Zoran Lukić i Jovan Beader, osjećam se od prvog dana kao da sam kod kuće, recimo u Budućnosti. Stigao sam poslije neuspjeha sa reprezentacijom Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2015. što mi je jako teško palo, ali mi je tugu ublažio divan prijem na koji sam naišao", zaključio je Dragičević.

Bonus video: