"NBA rookie" na portalu "Vijesti": Za sve NBA fanatike

Do početka sezone je ostalo 20 dana, pa „NBA rookie“ za vas rangira i predstavlja svih 30 ekipa
63 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Peković, Nikola Vučević, Foto: Beta/AP
Nikola Peković, Nikola Vučević, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 08.10.2014. 08:10h

Dok najkvalitetnija košarkaška liga na svijetu polako vraća sjaj iz devedesetih, koje su bile zlatno doba NBA, sve je više fanova koji zahvaljujući savremenim tehnologijama i naprednim statističkim parametrima na ozbiljan način analiziraju razne aspekte ove sjajne igre.

Portal Vijesti u saradnji sa NBA entuzijastima vam donosi „NBA rookie“ blog (od srijede i posebnu stranicu) koja će se u formi kolaborativnog bloga baviti ovim atraktivnim takmičenjem. Na njoj ćete moći da pročitate razne analize naših blogera, ali imati priliku i da objavite vaša viđenja raznih aspekata igre i dešavanja u NBA ligi.

Do početka sezone je ostalo 20 dana, pa „NBA rookie“ za vas rangira i predstavlja svih 30 ekipa. U narednih deset dana će biti predstavljena dva tima dnevno, a deset dana prije početka sezone će se jednom dnevno pred vama naći timovi koji su prema glasovima „NBA rookie“ ekipe među glavnim favoritima za titulu.

Rang ekipa i pojedinačne analize su za vas pripremili Draško Milić, Branko Dujović, Marko Tufegdžić, Stevan Stanišić i Srdan Kosović.

Ukoliko ste NBA fan, ne slažete (ili slažete) sa rangom ekipe, imate svoje viđenje nekog od timova, ili jednostavno želite na neki drugi način da obogatite sadržaj stranice, dovoljno je da pošaljete mail sa tekstom, ili predlogom teksta na e-mail adresu: portal@vijesti.me sa naznakom „NBA rookie“.

O kolaborativnim blogovima

Kolaborativni blogovi su svojim pristupom kombinovanja sadržaja profesionalnih novinara i čitalaca umnogome demokratizovali medijski prostor u svijetu. U mnogim slučajevima se takav vid otvorene saradnje pokazao kao sjajan način rješavanja brojnih problema, ali i osvježio brojne teme time što se njima pristupilo iz drugačijeg ugla.

Portal Vijesti poziva sve čitaoce da ideje za kolaborativne blogove koje bi voljeli da se realizuju, pošalju na e-mail adresu: portal@vijesti.me sa naznakom „Blogovi“.

Bonus video: