Vujošević: Neće mi novinari krojiti tim

Vujošević je demantovao vijest da je američki bek Entoni Guds na probi u Humskoj
60 pregleda 0 komentar(a)
Duško Vujošević, Foto: Betaphoto
Duško Vujošević, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 28.09.2014. 13:52h

Partizan u narednu sezonu ulazi sa znatno izmjenjenim i podmlađenim timom, a trener Duško Vujošević zadovoljan je onim što je učinjeno u prethodnom periodu.

"Kada se imaju u vidu klupski problemi, koji nisu ni mali, ni naivni, ne mogu da ne budem zadovoljan onim što su igrači pokazali tokom pripremnog perioda uprkos ukupnom negativnom saldu, u rezultatskom smislu, pa uključujući i posljednji test sa italijanskim predstavnikom. Sastav nije kompletiran, a oni koji su tu, ne računajući još pojačanja, nisu fit. Uzimajući sve u obzir, ma odlični smo”, rekao je Vujošević za „Sport”.

Van stroja su ljetošnje pojačanje Andreja Milutinović (povreda prsta) i Nikola Milutinov, zbog problema sa leđnim mišićem.

"Crno-bijeli” će novu sezonu početi i bez kapitena Dragana Milosavljevića, koji je početkom godine operisao prednje ukrštene ligamente, a trebalo bi da se vrati u tim krajem oktobra.

Uprava još traga za pojačanjima na poziciji pleja i krilnog centra.

Vujošević je demantovao vijest da je američki bek Entoni Guds na probi u Humskoj, dok još uvijek nije poznato da li će Luka Bogdanović ostati u taboru srpskog šampiona.

"Opet se nađu oni, koji nam “kroje” tim, novinari sigurno neće dok sam ja trener. Ta vijest za Gudsa nema veze. Što se tiče Bogdanovića, još nismo ništa definitvno odlučili”, rekao je Vujošević.

Bonus video: