Radonjić o ostanku u Zvezdi: Brzo će se znati

"Razgovaraćemo, a ja odluke donosim u racionalnim uslovima, sve će se znati veoma brzo, kao i uvijek u ozbiljnim klubovima“, zaključio je Radonjić
6 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Beta
Dejan Radonjić, Foto: Beta
Ažurirano: 22.06.2014. 08:04h

Crvena zvezda nije uspjela da nakon 16 godina osvoji šampionsku titulu.

Partizan je i u četvrtoj utakmici finala plej-ofa bio bolji i stigao do 13. uzastopne krune.

Dejan Radonjić, trener "crveno-bijelih“ je nakon meča rekao da rival iskoristili ambijent poslije prvog meča, koji su obilježili prekidi, tuča igrača i pražnjenje „Pionira“.

"Odigrali smo odličan meč, imali smo kontrolu i prednost uprkos svim okolnostima. Na plus sedam imali smo napad, ali smo izgubili loptu i poslije napravili faulove, iako nismo smjeli zbog bonusa, što je Partizan lako vratilo u meč. Serija je bila dosta specifična, ambijent iz prvog meča nas je poremetio, a Partizan je to vješto iskoristio i vratio brejk. Ovo je grupa dobrih momaka, koja je odlično radila čitave sezone u uslovima ogromnog pritiska. Bilo je i utakmica kojima nismo zadovoljni, posebno onom u polufinalu ABA lige, ali su okolnosti u Ciboni dovele do toga da će Zvezda ponovo igrati u Evroligi, što je veoma značajno za klub. Da smo osvojili domaće prvenstvo, bio bi to pečat na fenomenalnu sezonu“, istakao je Radonjić.

Na pitanje novinara da li će i dalje sjediti na klupi srpskog vicešampiona, uslijedio je kratak odgovor.

"Razgovaraćemo, a ja odluke donosim u racionalnim uslovima, sve će se znati veoma brzo, kao i uvijek u ozbiljnim klubovima“, zaključio je Radonjić.

Bonus video: