Pipan i Olimpija produžili saradnju

Olimpija pripreme za novu sezonu počinje 10. avgusta u „Stožicama“, a već sada je jasno da u timu neće biti Litvanca Daividasa Gailijusa, sa kojim je nedavno raskinuta saradnja
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.06.2014. 15:33h

Iako je iza Olimpije rauzočaravajuća sezona (deseto mjesto u ABA ligi, bez titule u Sloveniji), čelnici kluba su odlučili da ne mijenjaju trener.

Aleš Pipan je, naime, potpisao novi ugovor sa Ljubljančanina na jednu plus jednu sezonu.

"Prošle sezone kada smo se dogovarali, željeli smo dugoročnu saradnju. Ovaj ugovor je dokaz da postoji obostrano povjerenje i oduševljen sam što osatjem u Ljubljani. Naredne sezone ćemo imati mlađi sastav sa što više domaćih igrača, a o pojačanjima ćemo razmišljati kada budemo vidjeli koja sredstva imamo“, rekao je Pipan.

Olimpija pripreme za novu sezonu počinje 10. avgusta u „Stožicama“, a već sada je jasno da u timu neće biti Litvanca Daividasa Gailijusa, sa kojim je nedavno raskinuta saradnja.

Pipan je trenersku karijeru počeo 1983. godine u Mariboru, a vodio je još Zlatorog Laško, Krku, Zagorje, Slovan, Anvil, selekciju Poljske, MZT Skoplje, selekciju Makedonije i Olimpiju.

Bonus video: