Stevan Milošević igrač godine u Gruziji

Stevan Milošević je proglašen za najboljeg košarkaša gruzijske lige. Centar rođen u Baru je sa Dinamom iz Tbilisija osvojio šampionsku titulu
90 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 07.06.2014. 12:53h

Stevan Milošević je proglašen za najboljeg košarkaša gruzijske lige. Centar rođen u Baru je sa Dinamom iz Tbilisija osvojio šampionsku titulu, savladavši u finalu plej-ofa ekipu Kutaisija, a izabran je i za najboljeg defanzivca sezone.

Bivši igrač Budućnosti, Crvene zvezde, Partizana, Mornara, austrijske Arkadije, gruzijskih klubova Olimpije i Sohumija, turskog Trabzona i Bukanerosa iz Venecuele je u prosjeku bilježio 19 poena i 12 skokova, a i u posljednjoj utakmici finalne serije imao je dabl-dabl učinak sa 25 koševa i 11 uhvaćenih lopti.

Zbog njega je Dinamo poslije 11 godina posta došao do titule.

"Izuzetno sam zadovoljan ovosezonskim natupom, a posebno nakon odlične partije u finalnoj seriji. Moja ekipa je tokom čitavog prvenstva igrala dobro i sasvim zaluženo osvojila 1. mjesto. Pamtiću dugo ovu godinu, jer sam bio u izuzetnoj formi i dao svoj maksimum, zbog čega sam i proglašen za najboljeg igrača lige, što je velika čast za svakog košarkaša", kazao je 28-godišnji Milošević.

Bonus video: