Vučević i Orlando pomažu ugroženima u Srbiji i BiH

"U ovakvim vremenima svi moramo zajedno da pomognemo. Zahvaljujem se čelnicima kluba na podršci u ovim naporima“, rekao je Vučević, a prenose lokalni mediji u Orlandu
0 komentar(a)
Nikola Vučević, Foto: Reuters
Nikola Vučević, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.05.2014. 08:00h

Orlando se pridružio akciji Nikole Vučevića da se pomogne poplavljenim područjima u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Reprezentativac Crne Gore je uplatio 5.000 dolara za žrtve poplava.

Sa druge strane, i čelnici „magičnih“ su pozvali svoje pristalice, ali i ostale stanovnike SAD da doniraju novac, hranu, odjeću lokalnom Crvenom krstu, koji će potom pomoć uputiti za ugroženim područjima.

"U ovakvim vremenima svi moramo zajedno da pomognemo. Zahvaljujem se čelnicima kluba na podršci u ovim naporima“, rekao je Vučević, a prenose lokalni mediji u Orlandu.

Aleks Martins, generalni direktor Orlanda, je objasnio da je klub bez razmišljanja podržao ovu akciju.

"Kluba podržava Nika u ovim teškim trenucima za ugrožena područja. Mi smo već krenuli u akciju da podstaknemo i druge da pomognu i pruže ruku onima kojima je potrebna“, objasnio je Martins.

Srbija i Bosna i Hercegovina su zemlje koje su pogođenje najvećim poplavama u posljednjih 120 godina.

"Human duh koji pokazuje Nikola Vučević i podrška Orlanda su primjer kako se udruženim snagama može ublažiti ljudska patnja, što je i glavna misija Crvenog krsta. Donacije koje budu dostavljene u našu kancelariju biće proslijeđene ugroženom stanovništvu“, istakla je Karen Hagan, direktorica Crvenog krsta na Floridi.

Bonus video: