Muta Nikolić ljut: Znam ko stoji iza tog FMP-a

"Ja sam se sa igračima dogovorio da idu u neki klub za pare, ali ne da mi ideš u FMP. Znamo svi ko stoji iza tog FMP-a", kazao je Nikolić
89 pregleda 1 komentar(a)
Miroslav Nikolić, Foto: Abaliga.com
Miroslav Nikolić, Foto: Abaliga.com
Ažurirano: 02.04.2014. 15:08h

Od prelaska Nikole Kalinića iz kragujevačkog Radničkog u Radnički FMP izgleda nema ništa, nakon što se srpski reprezentativac sinoć pojavio na treningu kod trenera Miroslava Nikolića.

Kragujevčani su u međuvremenu angažovali mladog plejmejkera iz Vršca Jovana Novaka, a Nikolić je imao šta da kaže o stanju u srpskoj košarci.

"Imao sam dogovor sa igračima da odigramo ova dva mjeseca Superligu. Svi su ovdje neplaćeni, i igrači i ja, ali ovo je dogovor. To mijenjanje klubova na dva mjeseca im smeta u karijerama, pogotovo da idu u konkurente. To mi je malo neljudski i nije karakterno, a igrači su ovdje pokazali da taj karakter imaju", rekao je Nikolić o eventualnom odlasku Kalinića, a onda napao sve redom:

"Klubovi, menadžeri... buše nas mjesecima i hoće da nas unište. Ovdje nema para i svi su slobodni, ali borimo se. Imam i ja neko ime i prezime i igrači hoće da rade sa mnom. A oni nas buše da bi nas oslabili, da ne bismo ušli u prva četiri. Svi imaju probleme sa parama, ali kod nas je najgore. Buše nas menadžeri. Ja sam se sa igračima dogovorio da idu u neki klub za pare, ali ne da mi ideš u FMP. Znamo svi ko stoji iza tog FMP-a", kazao je Nikolić.

Radnički FMP je, inače, filijala Crvene zvezde, a trener tog kluba je bivši reprezentativac Jugoslave Milan Gurović.

FMP je prije nekoliko dana pokušao da pored Kalinića angažuje i Savu Lešića, takođe igrača Radničkog iz Kragujevca.

Bonus video: