Radonjić: Nadam se da će igra biti adekvatna ambijentu

Prvi meč polufinala Evrokupa između Crvene zvezde i Uniksa, u rasprodatoj Beogradskoj KOMBANK Areni, igra se sjutra od 19.30 sati.
0 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Aba liga
Dejan Radonjić, Foto: Aba liga
Ažurirano: 01.04.2014. 11:47h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da bi velika prednost njegovog tima u prvom polufinalnom meču Evrokupa protiv Uniksa mogla da bude činjenica što ima iskustvo igranja u krcatoj Areni i da bi bio zadovoljan pobjedom i sa poenom razlike.

"Daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat, a vidjećemo šta će biti. Kad se igra protiv ovakvog protivnika, bio bih zadovoljan pobjedom od jednog poena razlike. Naša prednost je što smo već igrali u ambijentu kakav nas očekuje i to nam daje za pravo da se nadamo da će sjutra biti dobro. Možda psihološki ulazimo lakše u meč, ali ne i rasterećeno", izjavio je Radonjić na konferenciji za medije u Beogradskoj KOMBANK areni.

Ekipa Uniksa je u Evrokupu doživjela samo jedan poraz, od Ostendea, ostvarila je 19 pobjeda i svakako je jedan od najvećih favorita za trofej.

"Uniks je klub koji godinama pravi dobre rezultate, dolaze u sjajnoj formi, moramo da budemo spremni i odigramo svih 40 minuta na viskom nivou, kako bi njihov kvalitet sveli na najmanju moguću mjeru. Svjesni smo da neće biti lako, ali naša želja je ogromna i daćemo sve od sebe da igra bude adekvatna ambijentu", naveo je trener crveno-bijelih.

Radonjić je prokomentarisao "prazne minute" u igri crveno-bijelih na posljednjih nekoliko utakmica.

"Ne slažem se da u posljednje vrijeme igramo slabije. Postoji ogromna razlika u odnosu na početak sezone, u pozitivnom smislu", bio je jasan Radonjić.

Prvi meč polufinala Evrokupa između Crvene zvezde i Uniksa, u rasprodatoj Beogradskoj KOMBANK Areni, igra se sjutra od 19.30 sati.

Bonus video: