Otkazana utakmica Partizana i Solnoka

Jadranska liga odložila je utakmicu koja je trebalo da se igra u nedelju od u Beogradu, pošto Solnok u utorak u Estoniji igra treću četvrtfinalnu utakmicu Evročelendž kupa
0 komentar(a)
ABA liga logo, Foto: Abaliga.com
ABA liga logo, Foto: Abaliga.com
Ažurirano: 14.03.2014. 12:35h

Utakmica Partizana i Solnoka, koja je trebalo da se odigra u nedjelju, u 24. kolu košarkaške Jadranske lige, otkazana je, saopšteno je danas.

Kako se navodi na sajtu Partizana, Jadranska liga odložila je utakmicu koja je trebalo da se igra u nedelju od 17 sati u hali Pionir u Beogradu, pošto Solnok u utorak u Estoniji igra treću četvrtfinalnu utakmicu Evročelendž kupa.

"U sljedećih nekoliko dana pokušaćemo da nađemo drugi termin odigravanja utakmice", navodi se u saopštenju direktora takmičenja regionalne lige Josipa Bilića, koje je stiglo u klub iz Humske 1.

Partizan je treći na tabeli Jadranske lige skorom od 15 pobeda i osam poraza, koliko imaju Budućnost i Cibona na četvrtom i petom mjestu i eventualnom pobedom protiv Solnoka napravio bi veliki korak ka plasmanu na "fajnal for" Jadranske lige. Solnok je 12. na tabeli skorom od 8-15.

Bonus video: