Završena sezona za Kobija Brajanta

Popularna "crna mamba", jedan od najboljih igrača u istoriji lige, neće stići da se oporavi da odigra posljednje mečeve regularnog dijela sezone
0 komentar(a)
Kobi Brajant, Foto: Beta AP
Kobi Brajant, Foto: Beta AP
Ažurirano: 12.03.2014. 17:49h

Novi udarac za Lejkerse - ljekarska komisija saopštila je danas da je najbolji igrač "jezerdžija" izgubljen do kraja sezone zbog povrede zadobijene 17. decembra prošle godine.

Popularna "crna mamba", jedan od najboljih igrača u istoriji lige, neće stići da se oporavi da odigra posljednje mečeve regularnog dijela sezone. Njegovi Lejkersi ionako su izgubili sve šanse da izborie plej-of.

Kobi je pauzirao prvih 19 mečeva ove sezone zbog povrede Ahilove tetive, nakon čega je odigrao šest utakmica i prosječno bilježio 13,8 poena. A onda je povrijedio koljeno i još se nije oporavio...

Ono što čini situaciju još gorom za Lejkerse jeste činjenica da je to igrač koji je potpisao novi dvogodišnji ugovor prošlog ljeta vrijedan 48,5 miliona dolara!

Brajant se već oglasio na Tviteru i napisao: ''Mizerija=Motivacija'', što vjerovatno predstavlja činjenicu da se neće predati i da ne namjerava da završi karijeru.

Brajant, koji ima 35 godina, pet puta je osvajao šampionski prsten i bio učesnik Ol-star vikenda 16 puta.

Bonus video: