Ulcinj ubjedljiv protiv Primorja: Ivanović briljirao

Osim Ivanovića, u ekipi Ulcinja istakli su se i Latković sa 10 poena i Vujačić sa 19, koji je koševima u poslednjoj četvrtini držao goste na distanci
59 pregleda 3 komentar(a)
Košarka, Foto: Shutterstock
Košarka, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 02.03.2014. 12:24h

Košarkaši Ulcinja savladali su sinoć ekipu hercegnovskog Primorja rezultatom 83:70 na krilima briljantnog Nikole Ivanovića koji je postigao 21 poen (trojke 9-5, za dva 8-3, 4 asistencije i pet skokova).

Osim Ivanovića, u ekipi Ulcinja istakli su se i Latković sa 10 poena i Vujačić sa 19, koji je koševima u poslednjoj četvrtini držao goste na distanci. Kod gostiju, Ratković i Boričić postigli su po 17 poena a Kusovac i Kovačević po 13. Predsjednik ulcinjskog kluba Zoran Piperović pohvalio je pulene trenera Moma Milatovića.

"Oduševio je Nikola Ivanović i sada je već jasno da je kao igrač zreo za „B“ reprezentaciju Crne Gore. Uvjeren sam da će ako nastavi ovako, za godinu ili dvije biti standardan u podgoričkoj Budućnosti", kazao je Piperović. Naveo je da igrači igraju kao preporođeni pod dirigentskom palicom Milatovića.

"Primjetan je napredak svih igrača, posebno Nikole i Rada Ivanovića kao i Medenice i Barovića. Dolazak Milatovića bio je pravi potez", kazao je Piperović poručujući stručnom štabu KSCG da u Ulcinju kada suu pitanju reprezentativne selekcije imaju najmanje četiri igrača.

Najbolji pojedinac meča blistao je nakon utakmice.

"Bilo je teško ući u ovaj meč nakon poraza od Sutjeske kada smo, po mom mišljenju, brutalno pokradeni. Ipak, uzdigli smo se i pobijedili", kazao je Ivanović.

Da bi ušao u završnicu takmičenja, Ulcinju su potrebne sve pobjede u posljednja tri kola, u gostima Lovćenu i Zeit i kod kuće sa Mornarom.

"Ako budemo igrali ovako, to je potpuno realno", kazao je Ivanović.

Bonus video: