Vujošević i Mijatović pojačali Budućnost Voli

"Sačekaćemo još kolo, dva, odnosno dok definitivno ne izgubimo šanse za završni turnir ABA lige, a onda ćemo, najvjerovatnije, napraviti "čistku", rekao Dragan Bokan, predsjednika kluba
250 pregleda 50 komentar(a)
Radoje Vujošević, Foto: Savo Prelević
Radoje Vujošević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.02.2014. 20:26h

Radoje Vujošević, dosadašnji član Sutjeske, potpisao je trogodišnji ugovor sa ekipom Budućnost Volija.

Dvadesetčetvorogodišnji košarkaš (210 centimetara) ponikao je u Mornaru, a posljednju sezonu i po branio je boje Nikšićana.

Momak koji može da igra na pozicijama krilnog centra i centra, debitovaće protiv Olimpije u ponedeljak.

Dres crnogorskog šampiona do kraja sezone nosiće i Nenad Mijatović, koji se na taj način vraća u matični klub nakon četiri i po godine.

Po odlasku iz Podgorice, branio je boje Mursije (Španija), Mersina Turska), Lovćena, Sloge iz Kraljeva i marokanskog Mahreb de Fesa.

"Analizirali smo posljednje rezultate, posebno poraz od Radničkog, koji nas je udaljio od F4 i odlučili smo da povučemo određene korake, a prvi je angažovanje Vujoševića i Mijatovića. Pratiće i dalje situacije i do kraja sezone ćemo, kako sada stvari stoje, angažovati još neke igrače. Pojedini igrači, očigledno, ne zaslužuju da nose dres našeg kluba, jer misle da je dovoljno da dolaze samo na treninge. Tako neće biti u Budućnost Voliju, jer se plata morata zaraditi na terenu", bio je jasan Dragan Bokan, predsjednik Budućnost Volija.

Za sada neće biti otkaza, ali se u narednih 15-20 dana i to može očekivati.

"Sačekaćemo još kolo, dva, odnosno dok definitivno ne izgubimo šanse za završni turnir ABA lige, a onda ćemo, najvjerovatnije, napraviti "čistku". Napravićemo još jednu analizu i zahvalićemo se pojedinim igračima na saradnji", najavio je Bokan.

Bonus video: